Wij staan voor passie & kwaliteit

Service

Financial Lease

Wij werken samen met ValueLease: een onafhankelijke leasemaatschappij, uitsluitend voor de zakelijke markt, die bemiddelt in Financial Lease-overeenkomsten. Het Financial Lease-bedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden, 25% aanbetaling/inruil en een slottermijn van 20% van de aanschafprijs. Andere looptijden of hogere of lagere inruil/aanbetaling zijn mogelijk. Ook voor startende bedrijven zijn er mogelijkheden.

Service

Zoekopdracht

Wij gaan graag voor u op zoek naar een bepaald merk of model auto. Dankzij ons uitgebreide netwerk door heel Europa vinden we altijd de auto die bij u past, inclusief volledige fabrieksgarantie. U kunt eenvoudig een mail sturen met uw wensen en dan gaan wij voor u op zoek. Uiteraard is het ook mogelijk om langs te komen in onze showroom, zodat we uw wensen uitgebreid kunnen doornemen.

Service

Auto inruilen

Het is mogelijk om uw auto in te ruilen bij X-Centrum. Hiervoor verzoeken we u vriendelijk om een afspraak in te plannen, zodat we uw huidige auto kunnen bekijken. Zo kunnen we u een passend aanbod doen. Ook kunt u dan direct even in de showroom kijken of we een auto hebben die u aanspreekt. Zo niet, dan kunt u een zoekopdracht bij ons plaatsen en gaan we op zoek naar uw nieuwe droomauto.

ons aanbod

Niet gevonden wat u zocht?